deutsch nederlands english

Löwen Alpin Card 2012 – heel gewoon vakantie!

Gewoon vakantie biedt U de Löwen Alpin Card, wat vele fantastische voordelen voor u inhoudt. Ontdek de veelzijdigheid van een zomervakantie en laat u inspireren en verleiden door natuur, cultuur en cuisine in Saalfelden en Leogang.

Als U uw zomervakantie 2012 bij ons wilt doorbrengen, zijn in de prijs automatisch vele super voordelen opgenomen.

 

Waar krijgt U de „Löwen Alpin Card“?

U en uw familie ontvangen de „Löwen Alpine Card“ op de dag van aankomst en is zelfs geldig voor alle hieronder beschreven voordelen op de dag van vertrek.

 

Deze voordelen zijn in de prijs inbegrepen:

• Dagelijks één berg- en dalrit met de Asitz kabelbaan in Leogang of de liften in Saalbach Hinterglemm op de aangegeven bedrijfstijden in het zomerseizoen 2012 voor alle geregistreerde gasten, het vervoer van mountainbikes is mogelijk. Eventuele Avondritten zijn niet inklusief.

• Dagelijkse onbeperkt gratis heen en terug rit op de stoeltjeslift op Biberg in Saalfelden op de aangegeven bedrijftijden in de zomer van 2012 (met uitzondering van het gebruik van de zomerrodelbaan)

• dagelijkse onbeperkt gratis toegang tot de zwembaden Leogang /Sonnrain en Saalfelden /Obsmarkt en zwembad Ritzensee op de aangegeven openingstijden in de zomer van 2012

• wekelijkse gratis begeleide wandelingen in Leogang en Saalfelden van juni tot en met september

• wekelijkse programma voor kinderen van de SALE zoals bv. "dag op de alm" van juni tot september

• wandeltaxi voucher voor een afstand van 5 km in de zomer 2012 in de gemeenten Saalfelden en Leogang (8.00 tot 11.30 en van 13.00 tot 19.00 uur, mei - oktober)

• Citybus Saalfelden met de „Löwen Alpin Card“ is het gebruik van de Citybus Saalfelden (Bus 1 en Bus 2) om aangegeven bedrijfstijden gratis.